11.05.2023
Weryfikacja ilościowych i jakościowych metod badawczych mających zastosowanie w badaniach mikrobiologicznych wody i żywności. Webinar 7H
Marta Kober2023-01-20T21:36:35+01:0014.04.2023
Mikrobiologiczne badania wody – doskonalenie kompetencji technicznych. Webinar – 7H.
Marta Kober2023-01-20T21:36:35+01:0026.04.2023
Wyposażenie pomiarowe, organizmy testowe oraz podłoża mikrobiologiczne – kompendium wiedzy. Webinar – 7H.
Marta Kober2023-01-20T21:36:35+01:0017.04.2023
Vademecum wiedzy w zakresie ilościowych metod mikrobiologicznych badania wody. Webinar 7H.
Marta Kober2023-01-22T22:24:54+01:0030.03.2023r.
Vademecum wiedzy w zakresie ilościowych i jakościowych metod mikrobiologicznych badania żywności. Webinar – 7H.
Marta Kober2023-01-22T20:28:20+01:0009.03.2023r.